Άρθρο στην εφημερίδα "Τα Νέα" - Το (μόνιμο) κρυφό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Άρθρο στην εφημερίδα "Τα Νέα" της Κατσιουγιάννη - Στρίντμποργκ Μαρί
Οδοντίατρος DDS
Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Β' Αθηνών - Δυτικού Τομέα

Το (μόνιμο) κρυφό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Το κόμμα που διέλυσε τη μικρομεσαία τάξη προς όφελος της δήθεν επιδοματικής πολιτικής, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η δημόσια παραδοχή των υπουργών και του ιδίου του κ. Τσίπρα, πως επιλεκτικά στόχευσαν τους μικρομεσαίους προκειμένου να αντλήσουν πόρους για τους πιο φτωχούς. Προφανώς είναι μία μαθηματική εξίσωση και πολιτική σκέψη της αριστεράς που ξεπερνά τα όρια του σουρεαλισμού σε μία δυτική οικονομία που λειτουργεί με συγκεκριμένους όρους, δημιουργίας πλούτου. Γιατί η φτωχοποίηση της μικρομεσαίας τάξης δηλαδή του κοινωνικού ιστού της πατρίδας μας, δεν συνιστά οικονομολογικό αριστούργημα, παρά μία συνειδητή καταστροφή του πυρήνα της κοινωνικής συνοχής και της μικρομεσαίας επιχείρησης. Είναι η πολιτική που δημιουργεί στρατιές φτωχών, προκειμένου να είναι ευκολότερα διαχειρίσιμοι και πάντα όμηροι της ελεημοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Αυτοί λοιπόν, που ανίκανοι να δημιουργήσουν προϋποθέσεις ανάπτυξης φορολόγησαν ανελέητα τη ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας, χρησιμοποιούν το ύστατο όπλο τους που είναι η παραπληροφόρηση και ο εκφοβισμός. Μιλούν για το «κρυφό» πρόγραμμα της ΝΔ, από τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έταξε τίποτα παραπάνω απ’ όσα είναι δυνατόν να υλοποιηθούν, ως αποτέλεσμα μίας φιλοαναπτυξιακής πολιτικής και επιστροφής στην κανονικότητα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι το κόμμα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως η επιτομή της κρυφής ατζέντας και της δημαγωγίας, καθώς εφάρμοσε όλα τα αντίθετα απ’ όσα είχε υποσχεθεί. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Το ψέμα για το σκίσιμο των Μνημονίων; Το ψέμα για τους πλειστηριασμούς και τα διόδια; Το παραμύθι για σύγκρουση με Ευρώπη και ΔΝΤ; Τους ανύπαρκτους πόρους χρηματοδότησης της Ελλάδας εκτός των ευρωπαϊκών μηχανισμών στήριξης; Τεράστιος ο κατάλογος.

Το κρυφό πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ, κόστισε στην Ελλάδα το 3ο αχρείαστο Μνημόνιο των 100 δις., τα αιματηρά πρωτογενή πλεονάσματα, τη δέσμευση της δημόσιας περιουσίας για 100 χρόνια, την εκχώρηση Μακεδονικής ταυτότητας και γλώσσας και την μεθοδευμένη κατάργηση των εθνικών μας συμβόλων. Αν όλα αυτά δεν είναι «κρυφό» πρόγραμμα, τότε τι είναι.

Με αυτό το «κρυφό» πρόγραμμα πορεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτές τις εκλογές. Με νέο ανελέητο κυνήγι προς τη μεσαία τάξη, με ακόμη χειρότερες εθνικές υποχωρήσεις, με νέα υποθήκευση της χώρας και σε άλλους τομείς καθιστώντας τη ακόμη πιο αδύναμη και ευάλωτη οικονομικά και γεωστρατηγικά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά διαρκώς στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ: καμία απόλυση, καμία μείωση σε επιδόματα και συντάξεις, μόνο ισχυρή ανάπτυξη και αποκατάσταση των αδικιών, ειδικά για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε λοιπόν τη ΝΔ, γιατί ξέρουμε το πρόγραμμά της. Είναι σαφές, φανερό και αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες. Είναι το πρόγραμμα που δίνει ελπίδα και φως σε ένα λαό που κουράστηκε και πόνεσε από την «κρυφή» και διχαστική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγορία: