Άρθρο στην εφημερίδα "Τα Νέα" - Το (μόνιμο) κρυφό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Άρθρο στην εφημερίδα "Τα Νέα" της Κατσιουγιάννη - Στρίντμποργκ Μαρί
Οδοντίατρος DDS
Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Β' Αθηνών - Δυτικού Τομέα

Το (μόνιμο) κρυφό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Το κόμμα που διέλυσε τη μικρομεσαία τάξη προς όφελος της δήθεν επιδοματικής πολιτικής, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η δημόσια παραδοχή των υπουργών και του ιδίου του κ. Τσίπρα, πως επιλεκτικά στόχευσαν τους μικρομεσαίους προκειμένου να αντλήσουν πόρους για τους πιο φτωχούς. Προφανώς είναι μία μαθηματική εξίσωση και πολιτική σκέψη της αριστεράς που ξεπερνά τα όρια του σουρεαλισμού σε μία δυτική οικονομία που λειτουργεί με συγκεκριμένους όρους, δημιουργίας πλούτου. Γιατί η φτωχοποίηση της μικρομεσαίας τάξης δηλαδή του κοινωνικού ιστού της πατρίδας μας, δεν συνιστά οικονομολογικό αριστούργημα, παρά μία συνειδητή καταστροφή του πυρήνα της κοινωνικής συνοχής και της μικρομεσαίας επιχείρησης. Είναι η πολιτική που δημιουργεί στρατιές φτωχών, προκειμένου να είναι ευκολότερα διαχειρίσιμοι και πάντα όμηροι της ελεημοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα: Άρθρο στην εφημερίδα "Τα Νέα" - Το (μόνιμο) κρυφό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κόσμος κουράστηκε από τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ, στις 7 Ιουλίου, η ευκαιρία για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή - άρθρο στο ΠρωτοΘέμα

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογικών αναμετρήσεων στην ευρωβουλή και την τοπική αυτοδιοίκηση είχε μία ευκαιρία. Να κερδίσει λίγο ποιοτικό πολιτικό χρόνο και χώρο στην κοινωνία, αποδεικνύοντας πως κατάλαβε γιατί υπέστη αυτή τη μεγάλη εκλογική ήττα.

Κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητούσε δημόσια συγγνώμη για όλα όσα έκανε ενάντια στην μικρομεσαία τάξη, ενάντια στα εθνικά συμφέροντα όπως στην περίπτωση του Μακεδονικού, ενάντια στο μέλλον της Ελλάδας όπως στην περίπτωση της υποθήκευσης της δημόσιας περιουσίας για 100 χρόνια και με τα αιματηρά πρωτογενή πλεονάσματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντίθετα επέλεξε, ως μία πολιτική παρέα παλαιάς κοπής να περάσει όσα περισσότερα ρουσφέτια προλάβαινε μέχρι το κλείσιμο της Βουλής και να ρίξει στάχτη στα μάτια – για μία ακόμη φορά – με την πρόφαση των κοινωνικών «εκκρεμοτήτων». 
Διαβάστε περισσότερα: Ο κόσμος κουράστηκε από τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ, στις 7 Ιουλίου, η ευκαιρία για τη μεγάλη πολιτική...

Άρθρο στο Πρώτο Θέμα: «Κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής δεν κατάλαβαν το μήνυμα των εκλογών»

Τα συγκλονιστικά ποσοστά πολιτικής ανατροπής που έφεραν η ΝΔ όσο και ο συνδυασμός του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής, σε συνδυασμό με το σύνολο της αυτοδιοίκησης σε όλη τη χώρα θα έπρεπε να αλλάξουν τον τρόπο και την ποιότητα των λεγομένων όλων όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα πόστα εξουσίας της πατρίδας μας.

Οι εκφραστές της Κεντρικής εξουσίας απέδωσαν τη συντριπτική ήττα στις ευρωεκλογές στη γνωστή καραμέλα της επίθεσης των μιντιακών «ελίτ» κατά των «αριστερών» που υπερασπίζονται τους αδύναμους. 

Η κυρία Δούρου αποδίδει την ήττα της στον πόλεμο που δέχθηκε για την εκατόμβη νεκρών στη Μάνδρα και το Μάτι, τη στιγμή που η ίδια όπως μας δήλωσε έχει στήσει παντού εργοτάξια δημιουργίας και προκοπής.

Είναι φανερό πως δεν κατάλαβαν τίποτα. Το δίδυμο εξουσίας Τσίπρας – Δούρου, δεν ήταν τελικά κάτι άλλο από συστημικοί παίκτες που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η καρέκλα με οποιοδήποτε κόστος.
Διαβάστε περισσότερα: Άρθρο στο Πρώτο Θέμα: «Κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής δεν κατάλαβαν το μήνυμα των εκλογών»

Ισχυρή ανάπτυξη – Αυτοδύναμη Ελλάδα: Αυτο είναι το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ

sxedio nd

Το πρόγραμμα της ΝΔ για μια «αυτοδύναμη Ελλάδα» παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Φοράμε τη στολή εργασίας, τα κοστούμια μπορεί να περιμένουν λίγο ακόμη» ανέφερε, ξεκινώντας την παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι η ΝΔ επιμένει σε προεκλογικό αγώνα με επίκεντρο τον προγραμματικό λόγο της. Όπως τόνισε, εδώ και καιρό η ΝΔ έχει δουλέψει το πρόγραμμά της ανά κλάδο και τομέα και έχει παρουσιάσει τις θέσεις της για όλα τα κρίσιμα θέματα. 

Αρχικά ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε θερμά τα στελέχη του κόμματος, δηλώνοντας υπερήφανος για τα ψηφοδέλτια του κόμματος, τα οποία -όπως τόνισε- «γεφυρώνουν την εμπειρία με την ανανέωση».

Διαβάστε περισσότερα: Ισχυρή ανάπτυξη – Αυτοδύναμη Ελλάδα: Αυτο είναι το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ

Υπογεννητικότητα: η γιορτή της Μητέρας να γίνει Εθνική Εορτή – Ο ρόλος της Περιφέρειας

stridborg tanea

Άρθρο στα Νέα 

Στις 12 Μαΐου γιορτάσαμε το θεσμό της Μητέρας. Το δικό μου μήνυμα για το θέμα αυτό στα social media ήταν: «Σε μία χώρα που η υπογεννητικότητα χτυπάει κόκκινο, η γιορτή της Μητέρας θα έπρεπε να είναι Εθνική Εορτή».

Ένα από τα λάθη που έγιναν και γίνονται στην Ελλάδα είναι η μη δημιουργία ενός πλαισίου Εθνικής Στρατηγικής για μείζονα ζητήματα όπως της υπογεννητικότητας.

Όλα τα επίσημα στατιστικά δεδομένα συνηγορούν πως βαδίζουμε στον γκρεμό. Η προϋπάρχουσα τάση μείωσης των γεννήσεων στην Ελλάδα επιδεινώθηκε σοβαρά μετά την πολιτική και οικονομική κρίση. Υπάρχει μία εξίσωση που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε: το αρνητικό ισοζύγιο γεννήσεων/θανάτων και εισερχόμενης/εξερχόμενης μετανάστευσης οδηγεί σε μείωση του πληθυσμού.

Διαβάστε περισσότερα: Υπογεννητικότητα: η γιορτή της Μητέρας να γίνει Εθνική Εορτή – Ο ρόλος της Περιφέρειας